Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-04-28@23:48:27 GMT

هارپ چیست؟

تاریخ انتشار: ۱۸ دی ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۴۹۷۵۶۰

هارپ چیست؟

به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛  باوجود اینکه طراحان پروژه هارپ اصرار دارند که عملکرد این پروژه مانند مرکز تحقیقات رادیویی است و خطری برای دگرگونی در وضعیت آب و هوایی ندارد، اما مقام‌های اتحادیه اروپا اعلام کرده‌اند که باید پژوهش‌های بیشتری درباره خطر‌های بهداشتی و زیست محیطی این پروژه انجام شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


هارپ (High Frequency Active Auroral Research Program)، یک برنامه دفاعی نظامی مخفیانه اجرا شده به وسیله آمریکایی‌ها است که درسال‌های اخیر جنجال‌های فراوانی درسطح بین المللی ایجاد کرده است.


مقام‌های آمریکایی در تمام این سال‌ها ایجاد اختلال در وضعیت آب و هوایی جهان در اثر آزمایش پروژه هارپ را انکار می‌کنند، اما برخی محققان اعتقاد دارند قابلیت‌های مخفی الکترومغناطیس هارپ برای پیشبرد هدف‌های اعلام شده ارتش آمریکایی تا سال ۲۰۲۰ طراحی شده است.

بیشتر بخوانید: فناوری هارپ؛ شایعه داغ روزهای پس از زلزله +فیلم


گروهی دیگر محققان نیز اعتقاد دارند از هارپ می‌توان برای دگرگونی وضعیت آب و هوایی جهان، ایجاد زلزله، سونامی و نیز مختلف کردن سیستم‌های ارتباط جهانی و مواردی ازاین دست استفاده کرد.


در وب سایت رسمی هارپ، هدف از این پژوهش، یک تلاش علمی برای مطالعه خواص و رفتار یونوسفر با تاکید خاص بر توانایی درک و استفاده از آن برای بهبود سیستم‌های ارتباطی و نظارت برهدف‌های غیرنظامی و دفاعی است.


یونوسفر به لایه‌های بالایی جو کره زمین گفته می‌شود که درفاصله ۵۰ کیلومتری الی ۱۰۰۰ کیلومتری بالاتر از سطح زمین قراردارد.

وب سایت هارپ اعلام کرده است که آزمایش‌هایی برای تحریک موقت یک منطقه محدود از یونوسفر انجام می‌دهند، اما کارشناسان اعتقاد دارند تحریک کردن لایه حساسی، چون یونوسفر می‌تواند پیامد‌های فاجعه باری به همراه داشته باشند. برخی از دانشمندان، چون میشل چودوسوفسکی از دانشگاه اوتاوا و دکتر نیک بجیچ شواهدی ارائه داده اند که نشان می‌دهد این اختلال‌ها می‌تواند سبب ایجاد زلزله و حتی سونامی شود.

اتحادیه اورپا خواستار بررسی مفاد قانونی، زیست محیطی و اخلاقی برای بررسی اثر‌های این نوع آزمایش‌ها و جلوگیری از انجام آزمایش‌های جدید است.

سلاح‌های الکترومغناطیس پدیده‌هایی نامرئی، اما با قدرت صد‌ها برابر بیشتر از سایر سلاح‌ها هستند.


استفاده از این نوع سلاح‌ها برای ایجاد رعد و برق و گردبادی ترسناک در شهر هدف و نابود کردن آن به همراه ساکنینش بسیار راحت‌تر از اعزام نیرو و نبرد متقابل است به همین دلیل برخی از قدرت‌های غربی ازساخت این نوع سلاح‌ها استقبال می‌کنند.


انرژی که هارپ به فضا می‌فرستد سبب گرم شدن لایه یونوسفر و تبدیل آب و هوا به یک سلاح جنگی می‌تواند مورد استفاده قرار گیرد.

چنانچه پالس الکترمغناطیسی برفراز شهری ایجاد شود تمامی وسایل الکترونیکی خانه، تاسیسات و محل کار ازجای خود حرکت می‌کنند و نابود می‌شوند و به این ترتیب یک شهر در عرض مدت کوتاهی نابود می‌شود.


کارشناسان برای اثبات وجود سلاح‌هایی فوق مرگبار در دست دولت‌های غربی اعلام کرده اند ۵۰ سال پیش دولت آمریکا آزمایش‌هایی در ساحل جزیره اوکلند برای ساخت بمبی که سبب جزر ومد بسیار شدید شود انجام داد و در واقع اولین بمب سونامی را تولید کرد.

محققان امروزی معتقدند که پس از گذشت ۵۰ سال و با پیشرفت فناوری، به طور قطع دولت‌های غربی به سلاح‌هایی فوق پیشرفته دست یافته‌اند و هارپ می‌تواند یکی از آن‌ها باشد.

اکنون گمانه زنی‌هایی درباره دخالت پروژه هارپ در بروز حادثه هایی، چون زمین لرزه هائیتی، سونامی اندونزی و توفان کاتریبا مطرح است و اینکه آیا از این پروژه در بروز این بلایای طبیعی استفاده شده است.


با وجود اینکه بلایای طبیعی، چون زلزله، سیل و توفان همیشه در دنیا رخ داده است، اما با پژوهش و تحقیق درباره بروز آن‌ها می‌توان نشانه‌ها و مواردی مشکوک و غیر عادی را مشاهده کرد.

منبع: globalresearch

انتهای پیام/

اطلاعاتی ناگفته درباره پروژه هارپ و آسیب آن برای زلزله+ تصاویر

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۴۹۷۵۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشف بیش از ۴ هزار و ۴۱۱ سلاح گرم در کرمان

رئیس کل دادگستری استان کرمان گفت: در سال گذشته بیش از چهار هزار و ۴۱۱ عدد سلاح گرم در سراسر استان کشف و ضبط شده است که ۷۴ درصد کشفیات سلاح جنگی و مابقی سلاح شکاری غیرمجاز بوده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمان و به نقل از روابط عمومی دادگستری کرمان، حجت‌الاسلام ابراهیم حمیدی در جلسه شورای برنامه‌ریزی معاونان دادگستری از تشکیل ۵۰۶ فقره پرونده با موضوع سلاح و مهمات در دادگستری استان کرمان خبر داد و اظهار کرد: در سال گذشته بیش از چهار هزار و ۴۱۱ عدد سلاح گرم در سراسر استان کشف و ضبط شده است که ۷۴ درصد کشفیات سلاح جنگی و مابقی سلاح شکاری غیرمجاز بوده است.

وی با قدردانی از دستورات بیست‌ودوگانه ریاست قوه قضائیه خطاب به مسئولان قضائی، قضات و کارمندان عدلیه در سراسر کشور، افزود: باید در راستای اجرایی شدن فرامین رهبر معظم انقلاب (مدظله‌العالی) و ریاست قوه قضائیه گام‌های عملی و جدی بیشتری برای رسیدن به قوه قضائیه در تراز نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران برداشته شود.

رئیس کل دادگستری استان کرمان از اقدامات دادستان کرمان و مجموعه دادسرای عمومی و انقلاب کرمان در خصوص اجرای طرح نور قدردانی کرد و گفت: دستگاه قضائی حامی آمران به معروف و ناهیان از منکر است و خوشبختانه مردم شریف کرمان همکاری خوبی با اجرای این طرح داشته‌اند و در ۹۹ درصد موارد پس از تذکر لسانی افراد به قانون احترام گذاشته‌اند.

وی خاطرنشان کرد: ما معتقد هستیم مسائل فرهنگی و اجتماعی راهکار فرهنگی و اجتماعی دارند و دستگاه‌های متعددی در این زمینه باید به رسالت خود در انجام فعالیت‌های فرهنگی عمل کنند و اقدامات پلیسی و قضائی باید در کنار اقدامات فرهنگی قرار گیرد.

کد خبر 748358

دیگر خبرها

  • عاملان تیراندازی در ایرانشهر زمین گیر شدند
  • تصویری از جدیدترین پهپاد سپاه پاسداران؛ کپی سلاح مخوف پوتین
  • اروپا نیاز به قوای هسته‌ای مستقل دارد
  • ۴.۵ میلیون زوج نابارور تحت پوشش بیمه قرار گرفتند
  • کاهش جُرم سرقت در کرمان
  • تیراندازی در عروسی جان دو نفر را در عنبرآباد گرفت
  • کشف بیش از ۴ هزار و ۴۱۱ سلاح گرم در کرمان
  • چرایی ایجاد دفتر «فراجا» در بنیاد ملی نخبگان/۲ بال علم و فتاوری «وعده صادق»
  • علی‌اف: آذربایجان هرگز به اوکراین سلاح نمی‌دهد
  • توپ گوستاو، سلاح معجزه‌آسا نازی‌ها/ عکس