Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرمانده نیروی هوافضای سپاه گفت: امروز باید اختلافات سیاسی که مختص زمان انتخابات است را کنار گذاشته و دست به دست هم دهیم تا مشکلات حل شود. آفتاب‌‌نیوز : سردار امیرعلی حاجی زاده فرمانده نیروی هوافضای سپاه در یادواره 133 شهید اشتهارد ضمن تسلیت ایام سوگواری حضرت فاطمه و تبریک دهه مبارک فجر گفت: بعد از حوادث صدر اسلام بزرگترین حادثه ای که می توان از آن نام برد که دامنه اثرگذاری آن فراتر از مرزهای کشور است، پیروزی انقلاب اسلامی بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این حادثه تنها از بین رفتن یک حکومت فاسد و استقرار یک حکومت جدید نبود، پیروزی انقلاب اسلامی پایه های استکبار جهانی و در راس آن آمریکا را متزلزل کرد و ضربه جبران‌ناپذیری را به آن وارد کرد و منشاء حوادث بزرگی ضد و این از بین رفتن منافع نامشروع آنها باعث ایجاد دشمنی استکبار تا به امروز شد.
حاجی زاده افزود: اهمیت حادثه از دو جهت قابل ارزیابی است، اول اینکه پایه های اعتقادی مردم را تغییر داد و با ارائه اسلام اصیل یک راه و الگوی جدید به مظلومان جهان نشان داد که خود این منشاء حرکات بزرگی در منطقه شد. دوم اینکه این انقلاب در نقطه ای از جهان به وقوع پیوست که منبع و قلب ذخایر انرژی جهان و شرایط خاص جغرافیایی بود که در دنیا بینظیر بود. و این ضرباترمهلک باعث تحرکات قزیب به چهار دهه آمریکا شده است، و در واقع این تک و پیروزی ما پاتک دشمن را در پی داشته است.
وی با تاکید بر تحرکات تلافی جویانه آمریکایی ها تصریح کرد: جنگ تحمیلی هشت ساله بزرگترین پاتک دشمن بود که این مسیر دشمنی همچنان ادامه دارد که ترور ها، ناامنی ها، اتفاقات در کشورهای عراق و سوریه نیز ناشی از انقلاب اسلامی بوده و دشمن برای مهار هر حرکت مردمی همه گونه تلاشی می کنند.
فرمانده نیروی هوافضای سپاه در ادامه خاطرنشان کرد: ایجاد داعش و تلاش برای تجزیه کشورهای منطقه و کلا هر حرکتی در منطقه در واقع ضد حمله دشمنان ماست، البته دشمن در زمینه نظامی کاملاً، ناامید هستند و تمام سرمایه گذاری های آنها در منطقه برای ما تبدیل به هدف و فرصت شد.
سردار حاجی زاده ضمن تاکید بر هوشیاری آحاد امت اسلامی در برابر توطیه استکبار گفت: امروز یکی از محوری ترین حرکات دشمن برای کاهش هزینه استفاده از جامعه و انرژی مسلمین بر علیه خود آنها است و داعش نیز به همین صورت ایجاد شد با شعارهای به ظاهر اسلامی و از همین مردم علیه خود این کشورها استفاده کرد.
وی در ادامه تصریح کرد: امروز همین شیوه در کشور ما با پول سعودی ها و توطئه صهیونیسم و آمریکا دنبال می شود، در واقع تلاش آنها در این سمت است که انقلاب ما را مهار کنند و نظام را ناکارامد جلوه دهند و تمام تحرکات دشمن در هر زمینه ای حتی نا امن سازی مرزهای شمال غربی نیز در همین راستا است. دشمن امروز با اصل نظام ما مشکل دارد و منشاء این دشمنی نیز از 22 بهمن سال 57 آغاز شده است.
فرمانده نیروی هوافضای سپاه با برشماری اهمیت فضای اقتصادی کشور گفت: امروز یکی از مهمترین محورهای کشور ما محور اقتصادی است و تلاش دشمن امروز در اثرگذاری در این حوزه است و دلیل آن این است که دامنه اثرگذاری آن مردم را در بر می گیرد.
سردار حاجی زاده با اشاره به ناکامی های دشمن در حوزه های نظامی اظهار داشت: با وجود اینکه امروز از نظر نظامی در وضعیت خوبی هستیم، این آمادگی را نیز حفظ می کنیم و بخاطر توانمندی نیروهای مسلح ما است که بحث تهاجم دشمن منتفی است. امروز اهمیت دشمن در حوزه اقتصادی است.
وی با مقایسه تهاجم امروز استکبار با زمان جنگ تحمیلی گفت: نبرد امروز مثل زمان جنگ ملموس نیست، نبرد امروز جنگ سرد و خاموش است و دشمن شناسی در این موقع می تواند راه گشا باشد. حتی ممکن است برخی تحرکات مثل حمله اخیر و ورود داعشی ها از نوع سخت باشد اما غالب مقابله با دشمن از این جنس نیست.
سردار حاجی زاده با برشماری اهمیت آگاه‌سازی در برابر عملیات روانی دشمن افزود: این اغتشاشات اخیر، شروع آن اعتراض به موسسات مالی بود اما در ادامه قرارگاه دشمن با هدایت از طریق فضای مجازی تجمعات را هدایت می کردند و دقیقا نقش اتاق جنگ را بر عهده داشتند.
وی ادامه داد: آنها با همین خبرپراکنی گاهی زلزله ها را به هارپ وصل می کنند. اگر آمریکا این قدرت را دارد چرا جلوی حوادث طبیعی خود را نمی گیرد؟ در جای دیگر انفجار یک کپسول گاز را به انفجار موشکهای سپاه ربط می دهند. ما در موارد گذشته آنها را صراحتاً اعلام کردیم. هدف دشمن از این حرکات ایجاد اضطراب در ملت و حمله به سپاه است.
فرمانده نیروی هوافضای سپاه تصریح کرد: در جای دیگر تصادف کشتی سانچی که چندی پیش ناو آمریکایی نیز در آنجا تصادف کرد ایجاد شبهه کردند تا ذهن ملت را مشغول کنند و این ابزار عملیات روانی علیه مردم ایران است و سر منشاء این کانال ها به سرویسهای جاسوسی رژیم صهیونیستی، انگلستان، آمریکا و عربستان سعودی متصل هستند که هدفشان ایجاد ناامیدی از داخل کشور است.
وی در ادامه افزود: امروز وزیر خزانه داری آمریکا در قرارگاه دشمن وظیفه حمله به اقتصاد جمهوری اسلامی را دارد و نکات رهبری در مورد نگاه به داخل و اقتصاد مقاومتی در این زمینه کاملاً راه گشا است. اما اگر دشمن را دشمن ندانیم و یا دنبال راه حل از خارج باشیم این یعنی نفوذ و صدمه زدن به اقتصاد و حاصل آن بیکاری و تعطیلی بیشتر کارخانجات ما است.
سردار حاجی زاده در بخش پایانی صحبتهای خود با تاکید بر تلاش برای حل مشکلات اقتصادی کشور گفت: امروز باید اختلافات سیاسی که مختص زمان انتخابات است را می بایست کنار گذاشت و دست به دست هم دهیم تا مشکلات حل شود.
منبع: فارس

منبع: آفتاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۹۴۲۵۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چهار هزار میلیارد تومان اعتبار برای تکمیل بازسازی مناطق زلزله‌زده و حل برخی از مشکلات کلانشهر کرمانشاه

محمد طیب صحرایی استاندار کرمانشاه در نشست امروز (هشتم اردیبهشت) ستاد مدیریت بحران استان کرمانشاه، که با حضور رییس سازمان مدیریت بحران کشور برگزار شد، کرمانشاه را از استان‌های حادثه‌خیز کشور دانست و گفت : با توجه به شرایط اقلیمی این استان، مجموعه‌ای از حوادث طبیعی در آن رخ می‌دهد. 

وی افزود: زلزله، سیلاب، حوادث کوهستان، آتش‌سوزی جنگل‌ها و مراتع، پدیده ریزگرد‌ها و ... از جمله حوادث طبیعی در کرمانشاه است که زلزله سال ۱۳۹۶ و سیلاب سال ۱۳۹۸ از جمله مهمترین این حوادث بود. 

استاندار کرمانشاه تصریح کرد: علیرغم اینکه کوه‌های کرمانشاه زیبایی‌ها و جذابیت‌های زیادی دارند، اما در حال حاضر رتبه دوم حوادث کوهستان را در کشور داریم که البته طبق هدفگذاری صورت گرفته آمار حوادث کوهستان در استان تا پایان سال باید به شکل محسوسی کاهش پیدا کند. 

وی گفت: با توجه به بالا بودن آمار حوادث کوهستان در استان، انتظار می‌رود طبق توافقات صورت گرفته بزودی راه‌اندازی مرکز تخصصی امداد و نجات کوهستان در کرمانشاه به مرحله اجرایی برسد. 

وی اضافه کرد: از طرفی بارندگی‌های مناسب در فصل زمستان و بهار باعث شده تا تراکم پوشش گیاهی را در مراتع استان داشته باشیم که با گرم شدن هوا این پوشش گیاهی خشک شده و احتمال حریق در آنها بسیار بالا می‌رود. 

صحرایی تاکید کرد: کرمانشاه مناطق کوهستانی و صعب العبور زیادی دارد که در زمان آتش‌سوزی کار را برای اطفای حریق سخت می‌کند، با این‌حال از طریق مجموعه‌ای از اقدامات صورت گرفته، آمار حریق در استان به شکل قابل ملاحظه‌ای کاهش پیدا کرده است. 

وی ورود ریزگرد‌ها از خارج از مرز‌ها به داخل استان کرمانشاه در فصل گرم را نیز به عنوان یکی از بحران‌های طبیعی در این استان نام برد و افزود: طی یکی دو دهه اخیر با پدیده‌ای به نام ریزگرد‌ها مواجه شده‌ایم که در بازه‌های زمانی مختلف شدت و ضعف داشته و مشکلاتی را برای شهروندان ما بوجود آورده است. 

استاندار کرمانشاه با اشاره به تردد سالانه میلیون‌ها زائر اربعین از محور‌های کرمانشاه، عنوان کرد: پدیده زیبای اربعین هرسال در حال گسترش است و مزیت‌های فراوانی برای استان به همراه دارد. در عین حال به واسطه تردد میلیونی زائرین از محور‌های استان باید زمینه‌ای فراهم کنیم که ترددی ایمن داشته باشند که در این رابطه هم اقداماتی در استان اجرایی شده، اما حمایت و همراهی مسئولین کشوری را نیز نیازمندیم. 

وی ادامه داد: در کنار همه مخاطرات و بحران‌هایی که باید برای مقابله با آنها در استان برنامه‌ریزی شود، ما وارث برخی از مشکلات در استان هستیم که در گذشته به درستی مدیریت نشده و به سرانجام نرسیده‌اند و امروز با آنها مواجهیم.

صحرایی از بازسازی مناطق زلزله‌زده غرب استان به عنوان یکی از مشکلات نام برد و گفت: علیرغم اینکه در سال‌های گذشته جشن پایان بازسازی مناطق زلزله‌زده گرفته شد، اما هنوز ساختمان‌های دولتی، عمومی، مذهبی و عام‌المنفعه زیادی هستند که بازسازی نشده‌اند و قابلیت استفاده هم ندارند. برخی از این ساختمان‌ها ۶۰ تا ۸۵ درصد هم پیشرفت فیزیکی دارند، اما نیمه کاره مانده‌اند. 

صحرایی خواستار اختصاص بودجه‌ای برای بازسازی ساختمان‌های دولتی، عمومی، مذهبی و عام‌المنفعه در مناطق زلزله‌زده کرمانشاه شد و گفت: اولویت برای بازسازی این ساختمان با واحد‌هایی خواهد بود که پیشرفت فیزیکی بالاتری دارند. 

وی تصریح کرد: از طرفی پروژه راه آهن کرمانشاه را داریم که با وجود اینکه مراسم افتتاح آن برگزار شده، اما هنوز تکمیل نیست و هزار میلیارد تومان اعتبار برای تکمیل آن نیاز است. 

وی از رودخانه آبشوران به عنوان یک فرصت برای گردشگری و در عین حال تهدیدی برای امنیت شهروندان کرمانشاه نام برد و عنوان کرد: اگر این رودخانه ساماندهی و رفع بحران شود، علاوه بر اینکه تهدیدی برای امنیت شهروندان نیست، به یک جاذبه گردشگری تبدیل می‌شود. 

استاندار کرمانشاه یادآورشد: این رودخانه در حال حاضر از نظر بهداشتی، منظر شهری، ساخت و ساز ساختمان‌های اطراف و تردد شهروندان از کنار آن یک تهدید است و به یک دغدغه برای کرمانشاه تبدیل شده است. 

وی احداث خط انتقال پساب شهر کرمانشاه به صنایع و واحد‌های تولیدی را از دیگر اقدامات ضروری برای شهر کرمانشاه عنوان کرد و افزود: در حال حاضر در بسیاری از استان‌های برخودار، پساب شهری پس از تصفیه به شهرک‌های صنعتی انتقال داده می‌شود که انتظار می‌رود با اختصاص اعتبار مورد نیاز، این اقدام در کرمانشاه صورت گیرد. 

وی با بیان اینکه طبق برآورد‌های انجام شده برای عبور از این بحران‌ها و ایمن‌سازی کرمانشاه حدود چهار هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز است، عنوان کرد: برای تکمیل ساختمان‌های نیمه کاره مناطق زلزله زده حدود ۲۷۰۰ میلیارد تومان و سایر مشکلات استان حدود ۱۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز داریم که امیدواریم سازمان مدیریت بحران کشور از محل منابع خود این اعتبارات را به استان بدهد. 

استاندار کرمانشاه تبدیل کرمانشاه به قطب امداد و نجات منطقه غرب کشور را مورد تاکید قرار داد و افزود: امیدواریم بزودی کرمانشاه به عنوان قطب امداد و نجات منطقه‌ای در کشور معرفی شود.

هر سال ۲۰ درصد از بافت فرسوده کرمانشاه بازسازی می‌شود

نادر نوروزی شهردار کرمانشاه گفت: در سطح شهر کرمانشاه ۱۲۲۸ هکتار بافت فرسوده و سکونتگاه نامناسب وجود دارد که در بافت مرکزی و حاشیه شهر قرار گرفته‌اند که بازسازی آنها را در دستور کار قرار داده‌ایم. 

شهردار کرمانشاه تصریح کرد: طبق برنامه‌ریزی‌های انجام شده هر ساله حدود ۲۰ درصد از بافت فرسوده شهر کرمانشاه را بازسازی خواهیم کرد. 

نوروزی در خصوص جمع‌آوری آب‌های سطحی در شهر کرمانشاه هم گفت: سال گذشته ۴۶ نقطه آبگیر در سطح شهر کرمانشاه شناسایی شد که رفع آنها به اعتبارات بسیار بالایی نیاز دارد. 

کرمانشاه ۲۰۸۴ هکتار بافت فرسوده دارد

 رامین الماسی مدیرکل راه و شهرسازی استان کرمانشاه در گزارشی با بیان اینکه در سطح استان کرمانشاه ۲۰۸۴ هکتار بافت فرسوده وجود دارد، عنوان کرد: ۱۲۲۸ هکتار از این آمار مربوط به شهر کرمانشاه است که حدود ۳۴۰ هکتار آن بافت تاریخی است و محدودیت‌های میراثی برای بازسازی آنها وجود دارد. 

وی افزود: با این‌حال برای سایر بافت‌های فرسوده شهر کرمانشاه ۱۹ بسته تشویقی در نظر گرفته شده تا مردم منازل و واحد‌های مسکونی خود را بازسازی کنند. 

وی خواستار افزایش سهم استان برای پرداخت تسهیلات بازسازی واحد‌های مسکونی فرسوده و کاهش میزان نرخ سود این تسهیلات شد تا مردم برای بازسازی واحد‌های خود ترغیب شوند .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • جلب اعتماد نیروی کار منجر به رشد بهره‌وری می‌شود
  • از زلزله دانشگاه کلمبیا تا بمب‌ساعتی در دفتر دموکرات‌ها
  • چهار هزار میلیارد تومان اعتبار برای تکمیل بازسازی مناطق زلزله‌زده و حل برخی از مشکلات کلانشهر کرمانشاه
  • امروز بازدارندگی و قدرت تهاجمی نیروهای مسلح برای همگان آشکار است
  • تصاویری از قدرت زلزله شدید امروز در ژاپن
  • شایعه عجیب درباره «شهریار»؛ با عالم غیب در ارتباط است!
  • قدرت امروز ایران به دلیل روحیه استکبارستیزی و مقاومت ملت ایران است
  • ایمن‌سازی کرمانشاه ۴۰۰۰ میلیارد تومان اعتبار می‌خواهد
  • دشمن به دنبال ایجاد یاس و ترس در دل ما است
  • حزب‌الله لبنان: کمک‌های نظامی آمریکا به اسرائیل چراغ سبز حمله به رفح است